Autorizovaný moto e-shop s náhradními díly a příslušenstvím

9.2. 2021

Nově na e-shopu také náhradní díly a příslušenství

Náš e-shop nenabízí jen oblečení a doplňky. Jde o skvělý zdroj příslušenství a náhradních dílů předních značek. Jako autorizovaní prodejci v ČR můžeme nabídnout oleje, kapaliny nebo čistící prostředky BEL-RAY, brzdové destičky a kotouče DELTA BRAKING, příslušenství REIKON, pístní sady VERTEX a do budoucna připravujeme i doplňky CF MOTO pro vaše jednostopé i dvoustopé miláčky. 

Čistící prostředky, oleje i kapaliny

Aby stroj dobře fungoval, je důležité se o něj ještě lépe starat. Značka BEL-RAY je známá pro své kvalitní výrobky v oblasti olejů pro 2T i 4T nebo mazací prostředky a spreje. Není na škodu měnit i brzdové a chladící kapaliny a v neposlední řadě o něj pečovat i zvenčí, tedy používat originální čistící prostředky a spreje. Nabídka BEL-RAY je skutečně velmi široká.

Brzdy a hromada pístů

Nepodceňujte svou brzdnou dráhu. Brzdové destičky a kotouče DELTA BRAKING zaručují špičkovou kvalitu. Můžete se na ně spolehnout v každé situaci. Dále nabízíme pístní sady předních světových výrobců SUZUKI, SHERCO, APRILIA, YAMAHA, CAGIVA, PIAGGIO, MINARELLI a mnoho dalších.

Chtějte pro svůj stroj to nejlepší! Navštivte eshop.g4r.cz a vyberte si z široké nabídky náhradních dílů a příslušenství na e-shopu G4R.

Jít na e-shop

G4R E-SHOP