Bezpečné oblečení na motorku je základ

5.8. 2020

Nepodceňujte své oblečení a jeďte bezpečnosti naproti

Správné oblečení na motorku je nedílnou součástí bezpečnostní výbavy každého motokáře. Ať už sedláte Multistradu, Scramblera nebo čtyřkolku, nejezděte pouze v tričku a trenýrkách. Dobře zvolenými bezpečnostními prvky, kterými vybrané oblečení disponuje, můžete ochránit jedině sama sebe. A to už stojí za zvážení, ne?

Při dnešním šíleném provozu je dopravní nehoda více než reálná. A ve většině případů za to ani motorkář nemůže. Bohužel. Následkům však můžete předejít vhodně zvoleným oblečením. Motorka nemá bezpečnostní pásy ani airbagy. Jste jen vy a stroj. V případě nárazu, nebo při vyhýbaní se překážky, můžete zamezit horším zdravotním komplikacím jen odolnými chrániči, dobře zvoleným materiálem kombinézy či pevnými botami.

Stejně jako každá vteřina na silnici nebo v terénu může rozhodnout o vašem osudu, i vhodně zvolené oblečení na motorku vám může zachránit život.

Oblečeme vás

V našem showroomu vás vybavíme na silnici i do terénu, od hlavy až k patě. Sladíme vás barevně s vaším strojem. Nabízíme jen ověřené a velmi kvalitní materiály, které odolávají i velkým nárazům, takže se v něm budete cítit pohodlně a hlavně bezpečně.

Tak šťastnou cestu.

OSTATNÍ