CFMOTO jezdí i po dvou kolech

26.8. 2020

Spanilá jízda začíná

Světový výrobce CFMOTO dává světu špičkové čtyřkolky, se kterými zdoláte všechny nástrahy terénu. Produkují také skvělé buggy, se kterými se nikdy nudit nebudete. UTV modely zase za vás odvedou tvrdou práci. CFMOTO těží také ze spolupráce s rakouským designovým studiem Kiska. 

Cestování s novými zážitky

Co ale také umí v CFMOTO dokonale, jsou jednostopá vozidla. Letošní modely skutečně stojí za to. Svět cesťáků obohatili o model CFMOTO 650MT s objemem 650 cm3. Prezentuje se vysokým výkonem 45 kW, nízkou hmotností a velmi komfortní 6stupňovou převodovkou. Dokonalé jízdní vlastnosti z ní dělají favorita své třídy. 

Cestovní sporťáci CFMOTO nesou označení GT. Kromě sportovního ducha v těle adrenalinového turisty nabízí CFMOTO 650GT špičkový výkon 46 kW, objem motoru 650 cm3, vynikající 6stupňovou převodovku nebo brzdy J. Juan. Motocykl stvořený pro pravý požitek z jízdy nádhernou přírodou.

S naháčem do celého světa

Naked bike, to jsou motocykly s označením NK. CFMOTO 300NK i CFMOTO 650NK vzešli z úzké spolupráce motogigantů KTM a CFMOTO. Úžasný vzhled z dílny rakouského studia Kiska, kvalita zpracování, špičkové komponenty a především výkon. To jsou hlavní přednosti obou kousků. S cenovkou kolem 100tisíc jde o velmi výhodnou investici. 

Pro začínající motorkáře je CFMOTO 300NK skvělou volbou. Jednoválcový naháč s výkonem 20,5 kW si můžete užít již s ŘP sk. A2. Pro nezapomenutelné zážitky z asfaltu osedlejte naháče CFMOTO 650NK s výkonem 45 kW. 

CFMOTO v G4R

Přijďte se přesvědčit sami o výhodách značky CFMOTO. Jsme oficiální distributor této světové značky. Oku ihned padnou do oka a ten výkon.. s motorkami CFMOTO zkrátka chybu neuděláte. Stačí popřát šťastnou cestu.

MOTORKY