Do školy už jedině po své ose

26.8. 2020

Už žádná městská. Do školy svobodně

První školní den, venku je krásné počasí, všichni jsou plni zážitků z léta a vlastně i celých koronaprázdnin. Do toho přijíždí váš syn nebo dcera na nové motorce, za kterou se každý otočí. Ne, nechceme v očích druhých budovat závist, i když možná trochu jo.

Motorka může být nebezpečná, ale když se k ní přistupuje s respektem, pak dokáže zpříjemnit nejednu cestu do školní lavice. Poklidná jízda městem vyvětrá hlavu a připraví ji na důležitý test z matematiky. Vlastní motorka znamená nezávislost, ale také zodpovědnost.

Skútr do školy

Mnoho studentů využívá skútry jako nejlepší prostředek po městě. Co byste řekli na elektroskútr E1R, který má spotřebu 1 Kč na 10 Km. Nebo na e-skútr E2R, který pro změnu dokáže jet až 80 Km/h. Oba skútry pak nabídnou úžasný dojezd na jedno nabití.

Motorkou na písemku

CFMOTO 300NZ. Jednoválcový naháč z dílny KTM a CFMOTO. Výkon 20,5 kW umožňuje sedlat i motorkáře s ŘP sk. A2. ABS od Continentalu, prémiový radiální brzdový systém J. Juan s pancéřovanými hadicemi, které používají i modely KTM. Vše podtrhuje nádherný design rakouského studia Kiska. Přesné řazení díky 6stupňové manuální převodovce.

Cesta do školy začíná u G4R

Nyní už nikdy nepřijedete pozdě. Přijďte se podívat do našeho showroomu na Husovce a vyberte si z široké nabídky jednostopých i dvoustopých mazlíčků. 

OSTATNÍ