Elektrokolo Ducati MIG-RR

16.9. 2020

Kolo od Ducati

Ducati už není jen o motorkách. V nedávné době vznikla zajímavá spolupráce s italským producentem elektrokol Thok E-bikes. Když se pak potkají dvě velké italské značky, pak výsledek stojí opravdu za to. MIG-RR v sobě skloubí vlastnosti silných superbiků i technologie z nejlepších elektrokol, které jsou určené pro nejnáročnější terény. 

Základem je elektrokolo Thok MIG

Jenomže tím veškerá podobnost s klasickým MIGem končí. Elektrokolo od Ducati dostalo hliníkový rám s novou geometrií, se zdvihem přední vidlice 170 mm a zadním tlumičem se zdvihem 160 mm. Thok E-bikes pak přidala to nejlepší, co má k dispozici její vývojové centrum. Celkové parametry elektrokola tak doslova vyráží dech. 

Design na prvním místě

Co by to bylo za italský produkt, který by neoslnil designem. Stejně jako u motorek, i zde byl kladen důraz na osobitost Ducati. Z toho důvodu byl osloven designér Aldo Drudim, který velmi významně spolupracoval se studiem Ducati Design Center. Výsledek pak stojí za to. 

Pro milovníky rychlosti v terénu

Elektrokolo, které nabízí to nejlepší z moderních technologií a design, který zkrátka pohltí každého. Přijďte si pro něj k nám do showroomu na Husovce.

OSTATNÍ