JSME AUTORIZOVANÝ PRODEJCE DUCATI

16.7. 2020

Oficiální dealerství Ducati

Italský design s duší nezkrotného závodníka. Motocykly značky DUCATI vás opravdu chytí za srdce. Technickou předností motorek této ikonické značky je jejich vysoký konzistentní výkon a spolehlivost. To vše je však vsazeno do nádherného těla motocyklu, které opravdu nenechá nikoho klidným.

Vždy originál

Všechny modely značky DUCATI jsou jiné, každý je skutečným originálem. Přesto však na první pohled poznáte, do jaké stáje motorka patří. Typickým znakem DUCATI jsou vidlicové motory s válci ve tvaru písmene L, kdy jeden z válců je umístěn naležato, druhý pak na výšku.

Jako Ferrari

Ne nadarmo je značka DUCATI označována za Ferrari mezi motocykly. Nejen původ, ale také sportovní úspěchy této značky dokládají, že v Itálii se závodní stroje zkrátka dělat umí. Důkazem je naprostá dominanta mezi značkami na poli silničních závodů superbiků.

Právě proto jsou motocykly značky DUCATI ekvivalentem pro rychlost a spolehlivost. Právě proto tuto značku milovníci závodů a rychlosti zbožňují. A právě proto továrna DUCATI produkuje spoustu modelů, které oplývají obrovitým výkonem a rychlostí.

„Na pohodlí je tu Harley, na rychlost je tu Ducati.“ Tak zní známe přirovnání, se kterým se chlubí i samotné vedení DUCATI. Mezi slavné modely patří Gran Sport Marianna, Mach, 750 Imola, Monster nebo Scrambler. Se značkou spolupracovali také velké osobnosti motosportu Mike Hailwood, Carl Fogarty nebo Valentino Rossi.

Ducati z Budějc

Společnost G4R je oficiální dealerem a certifikovaným servisem motocyklů značky DUCATI. Najdete nás na Husovce u Výstaviště v Českých Budějovicích.

Už teď se těšíme na Vaši návštěvu.

G4R MOTORKY