Letos bílé Vánoce budou!

8.12. 2020

Vánoce na 4 kolech

Vánoce jsou už za rohem a mnoho z nás stále řeší ideální dárky pro své nejbližší. V posledních letech se výrazně zvýšil zájem o čtyřkolky. Lidé konečně objevili jejich univerzálnost a lehkost v terénu i mimo něj. Proč je ale zrovna čtyřkolka vhodná pod vánoční stromeček? Protože čtyřkolkou darujete zážitky!

Kayo 70

Nejmenší zástupce hravých čtyřkolek Kayo nese označení 70. Číslovka odkazuje na objem motoru. Jde o dětskou bezpečnou čtyřkolku, která je výborně zpracovaná a v úžasném designu. Váš malý závodník se na ní bude cítit jako opravdový šampion.

Kayo 110

Kayo 110 se 110 cm3 je také dětská čtyřkolka, která se zařadila v posledních dnech mezi ty vůbec nejprodávanější čtyřkolky na českém trhu. Velmi živý model je určen pro juniory ve věku od 7 do 12 let. Jedná se o mezikrok mezi dětskými a dospělými čtyřkolkami. 

Kayo 180

Každý puberťák potřebuje mít to nejlepší. Kayo 180 Sport tuhle podmínku splňuje. Bez kompromisů, 175 cm3! Vyznačuje se vynikajícími jízdními vlastnostmi, stroj je velmi živý a nabídne skvělou přípravu pro vstup do světa velkých dospělých čtyřkolek. Čtyřkolka je určena pro děti od 8 do 16 let. 

Kayo 200

Koncepčně jedinečná čtyřkolka. Děti jste již obdarovali a teď si nadělí sám tatínek. Kayo 200 klade důraz na jednoduchost a snadnou ovladatelnost jako tomu je u rekreačních čtyřkolek. To je však jediné, co Kayo 200 s obyčejnými čtyřkolkami spojuje. Jde o lehký užitkový model, který padne do ruky ostřílenému jezdci i začínajícímu dorostenci. Každý si najde to své. Kayo 200 má homologaci pro použití na veřejných komunikacích. 175 cm3 vás rozhodně nenechá klidným.

Od nás pěšky neodejdete. G4R specialista na čtyřkolky!

Aktuální nabídka

ČTYŘKOLKY