Neúnavný dříč TERRAINDX4 1000 DIESEL

16.12. 2020

Neúnavný dříč TERRAINDX4 1000 DIESEL

Pracujete v zemědělství, lesnictví, máte hospodářství nebo děláte na stavbě? Vsaďte na jistotu. Španělský výrobce Corvus ukázal nový stroj z kategorie UTV s tříválcovým úsportným nafrovým motorem od japonského výrobce Yanmar, který nabídne objem 1000 ccm. Jmenuje se Corvus TERRAINDX4 1000 DIESEL.

Verze PRO a CAB

V naší nabídce najdete dva opravdové dříče - DX4 PRO EPS a DX4 CAB EPS. V čem se liší? Verze PRO nabídne elektrický posilovač řízení (EPS), špičkové stavitelné anti-dive tlumiče, boční úložné boxy, 14" disky, odolné víceplátnové pneumatiky, střechu, homologované tažné zařízení s homologovanou zásuvkou nebo multifunkční displej. 

Verze CAB nabídne elektrický posilovač řízení (EPS), profesionální kabinu s vytápěním, profi přední masivní rám PRO s instalační plotnou na naviják, silný naviják, boční úložné boxy, úložné boxy pod sedačkami, přední okno se stěračem a ostřikovačem, zadní okno, střechu, kvalitní plastový kryt podvozku, špičkové stavitelné anti-dive tlumiče, boční úložné boxy, 14" disky, odolné víceplátnové pneumatiky, homologované tažné zařízení s homologovanou zásuvkou a také multifunkční displej.

Hodně muziky se zárukou

Na oba stroje se vztahuje dvouletá záruka. Cena veze PRO startuje na 479 990 Kč. Lze k ní dokoupit příplatkovou výbavu, která zahrnuje přední rám BASIC za 9 990 K a čelní sklo s ostřikovačem za 19 990 Kč. Cenovka vybavené verze CAB je stanovena na 587 990 Kč. 

Modely jsou dostupné v oranžové a zelené barvě. 

Více najdete zde - www.g4r.cz/corvus-terraindx4-1000-diesel

ČTYŘKOLKY