NOVINKA! CFMOTO Gladiator X625

22.7. 2020

4KOLOVÁ NOVINKA! CFMOTO Gladiator X625

Nádherný terénní kousek z pera předního rakouského designového studia Kiska. CFMOTO opět vysílá do boje s terénem svého Gladiatora, tentokrát s označením X625. Nabízí jeden z nejsilnějších jednoválců. Zároveň jde o konstrukčně precizně zvládnutý stroj, jehož maska připomíná skutečného gladiátora před zápasem.

Vydejte se do přírody

Tento Gladiator tentokrát nebude bavit lidi v ochozech, ale pouze vás. Na výběr máte z krátké i dlouhé verze. Skvělé jízdní vlastnosti, ergonomie i zpracování za použití těch nejmodernějších technologií, jaké můžete od svého stroje vyžadovat. Nyní i s novým progresivním posilovačem řízení (EPS) nebo kompletním LED osvětlením.

Silný pomocník do práce

Mimořádně živý motor spadá do kategorie 600 cm3 a splňuje všechny předepsané normy. Gladiator X625 je vybaven vysoce spolehlivým vstřikováním i zapalováním od firmy BOSCH. Výkon motoru je přenášen na kola pomocí bezspojkového CV-Tech variátoru s řazením L, H, P, R, N. Díky tomu pohodlně zdoláte písek, bláto, hlínu, sníh i třeba opravdu extrémní stoupání. Chladící soustava nového Gladiatora je naddimenzovaná pro práci v jakémkoliv prostředí.

Přijďte si pro něj do G4R

Tohoto skutečného válečníka máme skladem. Stačí přijít a ještě dnes na něm můžete odjet. Skvělý stroj, skvělý pomocník i skvělý parťák do terénu.

ČTYŘKOLKY