Pneuservis jede!

19.11. 2020

Pneuservis G4R

Zima již klepe na dveře. Sezóna na našich jednostopých motocyklech zdá se býti uzavřená. Letošní rok i přes řadu omezení byl možná hlavním důvodem k tomu, proč si vyjet vyčistit hlavu někam do přírody, po okolí nebo na druhý konec republiky. Naše stroje však potřebují po takovém výkonu výraznou péči. Nejvíce zabrat dostaly pochopitelně pneumatiky, které nás po celou sezónu drželi v sedle.

Pokud jste i vy ten případ, kdy je potřeba svůj stroj přezout, pak jej svěřte do rukou G4R!

Pneuservis pro všechny

V našem pneuservisu najdete široké portfolio značek osobních, van, moto a čtyřkolových pneumatik. Dáváme si záležet na odborném poradenství, kdy váš stroj přezujeme do vynikajícího obutí. Výměnou pneumatik však naše činnost nekončí. Náš servis se postará i o vyvážení kol naším vyškoleným servismanem a zároveň se postaráme i o uskladnění sezónních pneumatik.

Firmám zajistíme vše, pro stroj dojedeme Pick Upem

Jakékoliv firmě, třeba i té vaší, zajistíme kompletní pneuhospodářství. Nesmíme zapomenout ani na naši další službu Pick Up, ve které pro váš stroj kamkoliv dojedeme, přivezeme si jej do servisu, uděláme vše potřebné a zase vám jej kamkoliv přivezeme. Vše bez starostí a vrásek navíc.

G4R jede

Výměnu pneumatik nechte na nás! Pro informace či objednání našich služeb volejte na +420 605 442 422.

G4R