Polaris RZR - všude tam, kde asfalt končí

30.9. 2020

Nový adrenalinový zážitek

Nový adrenalinový zážitek. Jak jinak popsat Polaris RZR. Stroj, který je dobrý doslova ve všem. Najděte si jakoukoliv cestu, jakýkoliv terén a poznejte sílu RZR, který dodá vaší jízdě sebevědomí i maximální kontrolu v jakémkoliv směru. 

Život začíná tam, kde asfalt končí

Buggy Polaris RZR je především zaměřený na pravý požitek z jízdy. Svoboda pohybu jako na enduru, výborná stabilita jako na čtyřkolce a maximální bezpečnost díky odolné konstrukci. Polaris RZR si hravě poradí s každým členitým terénem, rozbitou cestou, písečnou dunou nebo jízdou v bahně. Zaveze vás především za dobrodružstvím, za zážitky s přáteli. To je důvod, proč Polaris buggy RZR sestrojil. 

Polaris RZR v G4R

Polaris RZR nabízí motor o objemu 1000 cm3, takže o malý výkon se strachovat nemusíte. Polaris nabízí mnoho modelů, které se liší především velikostí, hmotností nebo výbavou. Najdou se ale například i speciální modely, které pohodlně obslouží i více pasažérů. Například Polaris RZR 64 XP4 1000 EPS je určen pro 4 osoby, takže je vhodný i pro klidný rodinný výlet. Pokud je tedy celá vaše rodina blázen do adrenalinových a dobrodružných výprav. Pro jízdu s více přáteli je to však dokonalý stroj.

Na naši kompletní nabídku RZR se můžete podívat zde.

Eventy a výlety

Chcete si vyzkoušet RZR na vlastní kůži? Připravíme pro vás vynikající zážitkovou jízdu pro jednotlivce i celé skupiny. Polaris RZR nabízí svět plný adrenalinu, zážitků i emocí. A my v G4R vám tento svět rádi ukážeme.

ČTYŘKOLKY