S Betou do terénu

30.9. 2020

To bude jízda!

Podzim už udeřil v plné své síle. Přímo vybízí k procházce do přírody. Nebo lépe řečeno projížďce. Italské terénní motocykly Beta se mohou pyšnit více než 100letou historií. V roce 2010 pak značka uvedla na trh novou řadu pojmenovanou RR, které zůstali věrní dodnes. 

Terénní mašina

Flotila modelu RR je opravdu hojně rozrostlá i v G4R. 2T enduro můžete pořídit od 125 cm3 do 300 cm3, 4T od 350 cm3 do 430 cm3. V nabídce najdete také oblíbený model X-Trainer. Dříve Beta využívala motory KTM, ale s příchodem zmíněné verze RR si motory vyvíjí sama. A rozhodně udělala dobře! Modely RR jsou doslova závodními edicemi, takže každá motorka má vylepšený výkon i tužší odpružení. 

A považte - motor 300 2T je již řadu let oceňován jako nejlepší motor ve třídě enduro.

Beta Trial

Beta je také známá pro svou výrobu trial motocyklů. Jde o předního světového prodejce tohoto typu motocyklu. Tradice sahá až do 80. let, kdy tento sport začínal nabírat na celosvětové popularitě. 

Beta v G4R

V nabídce G4R najdete mnoho zajímavých modelů, které stojí za to vyzkoušet v terénu. Jde o spolehlivé motocykly, které si získají srdce každého adrenalinového nadšence. 

MOTORKY