Služba PICK UP - Naložíme, opravíme, přistavíme

5.8. 2020

Aby vás nic nezastavilo

Znáte to. Rozbije se vám motorka, vy zvednete telefon a zavoláte servis. Ten přijede, naloží motorku, za pár dní vám jí doveze v celku a vy můžete vyrazit zase na cesty. Počkat. Že vám tahle služba nic neříká? Tak se seznamte s naší Pick Up servisní službou.

Nebojte se, žádný háček v tom není. Pokud se vám porouchá motorka nebo čtyřkolka, a to v podstatě kdekoliv, my přijedeme, naložíme vaši motorku do auta a naši servisáci se na ní podívají svým odborným okem. V co nejkratším možném termínu dají vaší motorku zpátky do kupy a ještě v kratším čase ji přivezou zpět na vámi vybrané místo, třeba až k vám domů. Nic víc, nic míň.

Pro všechny světové značky

Servisní služba Pick Up se stává stále více populární, hlavně v dnešní uspěchané době. Pokud nevlastníte DUCATI, BETU, CFMOTO nebo POLARIS, zoufat nemusíte. Náš servis zajistí opravu každého motocyklu, tedy jakékoliv velké světové značky. 

Ozvěte se, přijedeme

Jestliže budete v nesnázích, víte komu zavolat. Přijedeme okamžitě a pokusíme se vás dostat zpátky na trať v co nejkratším možném čase. Se servisem u G4R máte po starostech.

G4R MOTORKY ČTYŘKOLKY