Spouštíme nový e-shop G4R

9.2. 2021

Nový e-shop G4R!

Kromě skvělých motorek a čtyřkolek světových značek nabízíme v G4R také oblečení, doplňky a příslušenství pro vaše jednostopé i dvoustopé stroje. Rozhodli jsme se, že tuto službu nabídneme i širší veřejnosti. Již několik měsíců usilovně pracujeme na novém e-shopu, který právě tyto věci nabídne. 

Autorizovaný e-shop

Sladit se se svým strojem a tvořit tak jeden celek. To je vize každého motocyklového nadšence. V našem e-shopu najdete to nejlepší přímo z oficiální distribuce značky Ducati, Scott nebo Sidi. Do budoucna k nim přibudou i věci značky CF Moto

Ducati Brand

Jsme autorizovaní prodejci motorek, oblečení, doplňků a příslušenství značky Ducati. Nabízíme věci na motocykl, jakými jsou kvalitní boty, bundy s bezpečnostními prvky, funkční prádlo pro svěží jízdu za každého počasí, chrániče, které vás skutečně ochrání, oficiální přilby, kalhoty nebo rukavice.

Pokud máte rádi svou značku, jistě to dáte vědět i ve svém volném čase. Ducati představuje kolekci pro volný čas, kde se oblečete doslova od hlavy až k patě. Oblíbená trička z kvalitních materiálů, kožené i klasické bundy, mikiny a svetry, ale také plavky nebo bodýčka pro nejmenší motorkáře. 

Díky značkovým doplňkům můžete pít kávu z Ducati hrnečku, vzít si ven čepici, jet na dovolenou s prostornou taškou, nebo si vybavit garáž nebo obývák krásnými věcmi přímo z dílny italské značky Ducati. 

Scott - Buďte připraveni na vše

Jízda v terénu má svá úskalí. Notnou dávku sebevědomí vám dodá značkové oblečení Scott. Nepříjemné počasí nebo neprobádaný terén vás nemůže ohrozit. Kvalitní chrániče vás ochrání při pádu, oblečení skvěle sladí vás s motorkou. Díky kvalitním materiálům navíc dlouho vydrží stále jako nové. Bezpečnostní přilby, ochranné brýle i náhradní skla, ale i oblečení pro volný čas. Ve značkovém oblečení a doplňcích Scott si vybere každý. 

Šlápněte do toho se značkou Sidi

Značka Sidi je známá především pro výrobu skvělého motorkářského obutí. Boty ONROAD i OFFROAD, Touring i pro volný čas. Kromě kvalitní obuvi se můžete na cestu vybavit i funkčními ponožkami, které udrží vaše nohy v suchu a teple. Značková trička ideálně doplní váš outfit a rozkládací židle dodá značkou dávku relaxace po náročném závodu. 

Autorizovaný obchod G4R

Značek, které náš nově otevřený e-shop nabízí, je mnohem víc. Přesvědčte se o tom sami na eshop.g4r.cz a vybavte sebe, své blízké i ty nejbližší - motorky, tím pravým originálním vybavením. Jsme e-shop G4R!

Jít na e-shop

G4R E-SHOP