Výhodné financování od ESSOXu

5.11. 2020

Motorka na splátky

Financování nebylo nikdy snazší. Ve spolupráci se společností ESSOX jsme pro naše zákazníky připravili výhodné financování veškerého námi nabízeného zboží, jehož cena se přehoupla přes 2 000 Kč. Přijďte si vybrat svou vysněnou motorku, čtyřkolku nebo třeba motorkářskou bundu a sjednejte si výhodné podmínky financování ihned na prodejně. 

Financování pro fyzické i právnické osoby

Je jedno, zda jste fyzická nebo právnická osoba. Ke sjednání financování vám postačí občanský průkaz a druhý doklad totožnosti, u OSVČ a právnických osob navíc poslední daňové přiznání*. Je na vás, jestli si zvolíte financování celé částky, případně můžete uhradit jen část z ceny kupovaného zboží. Akontace činí 0 - 70 % z pořizovací ceny zboží. Délka splácení je také individuální, pohybuje se v rozmezí 12 - 84 měsíců. 

Klasický spotřebitelský úvěr

Financované zboží je u tohoto typu úvěru vždy ve vlastnictví klienta. K vyřízení úvěru u fyzické osoby potřebuje klient vždy občanský průkaz a jakýkoliv druhý doklad. Tím je myšleno řidičský průkaz, průkaz pojištěnce, zbrojní průkaz a podobně. Dále bude klient potřebovat 2 poslední výplatní pásky nebo 2 poslední výpisy z účtu s připsanou mzdou. 

*V případě OSVČ nebo právnické osoby je potřeba daňové přiznání včetně všech příloh a potvrzení o podání FÚ.

Hotovo do 15 minut

Proces schválení je velmi rychlý, vyhodnocení žádosti bývá standardně do 15 minut. Smlouvu je možné podepsat klasicky nebo pomocí SMS podpisu. Na motorku nebo čtyřkolku tak nemusíte čekat mnoho let. Přijďte si pro svůj vysněný stroj a za pár minut na něm můžete odjet. 

ESSOX financování je rychlé a snadno se přizpůsobí vašim možnostem. 

V G4R neprodáváme motorky, ale zážitky..

G4R